+ 371 26228085

+ 371 66001045

P., O., T., C., P. 10:00 - 18:00

 

Tūrisma un tranzīta vīzas uz Taizemi:

Vīzas veids Noformēšanas
termiņš
(darba dienas)
Cena
*
Uzturēšanās
maks. periods
Derīguma
termiņš
***

1-kārtēja tūrisma vīza

3-5

59 EUR

60 dienas 3 mēneši

1-kārtēja tūrisma vīza,
noformējot kopā ar tūri

3-5

49 EUR

60 dienas 3 mēneši

2-kārtējā tranzīta vīza

3-5

90 EUR

30 dienas 3 mēneši

3-kārtējā tranzīta vīza

3-5

120 EUR 

30 dienas 3 mēneši
Daudzkārtējā tūrisma vīza

3-5

220 EUR

60 dienas
**
6 mēneši

 

* Norādītās cenas ir spēkā Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem.
   Trešo valstu pilsoņiem un Igaunijas Republikas nepilsoņiem cena ir +10 EUR.
   ! Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas nepilsoņiem vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma.

 

** Katrā iebraukšanas reizē.

 

*** No izsniegšanas datuma.

 

 

Nepieciešamie dokumenti:

- ceļošanai derīga pase, ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanas datuma un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzām;
- aizpildīta un parakstīta anketa;
- 2 krāsainas fotogrāfijas (3.5x4.5 cm, uz balta fona, izgatavotas fotosalonā pēdējo 6 mēnešu laikā);
- aviobiļešu rezervācijas vai kompleksās tūres (ar lidojumu) rezervācijas kopija.

Daudzkārtējai tūrisma vīzai papildus nepieciešams:
- viesnīcas/apartamentu Taizemē rezervācijas kopija;
- bankas izziņa par konta(-u) stāvokli, ar summu, atbilstošu vismaz 200 000 batiem, pēdējo 6 mēnešu laikā (angļu valodā).

 

 

Latvijas Republikas pilsoņi (kā arī vēl 26 valstu pilsoņi) vīzu var noformēt arī uz robežas, t.sk. Bangkokas lidostās, ja uzturēšanās laiks Taizemē nepārsniedz 15 dienas.
Cena ir 2000 bati (apmaksa - tikai Taizemes valūtā), noformēšanas laiks ~2 st.
Papildus nepieciešamajiem dokumentiem, Jums būs arī jāuzrāda nauda sekojošā apmērā: 10 000 bati vienai personai un vismaz 20 000 bati vienai ģimenei.
! Lūdzam ņemt vērā, ka šāds vīzas noformēšanas veids nav ieteicams grupas ceļojumiem (t.sk. Latvijas vai Taizemes tūroperatoru organizētajām tūrēm), kā arī iepriekš pasūtot transferu uz viesnīcu (grupas vai individuālo), jo tas var būtiski aizkavēt Jūsu grupu. Rezultātā Jums var atteikt transferu uz viesnīcu vai arī atgriezties pēc Jums pēc visu pārējo tūristu izvadāšanas.

 

 

 

Piedāvājam noformēt arī sekojošus vīzu veidus:

Vīzas veids


Noformēšanas
termiņš
(darba dienas)

Cena
*

Uzturēšanās
maks. periods

Derīguma
termiņš
***

1-kārtēja neimigrācijas vīza
“B” Business (Darījumu)

uz pieprasījuma

140 EUR

90 dienas 3 mēneši

Daudzkārtējā neimigrācijas vīza “B” Business (Darījumu)

uz pieprasījuma uz pieprasījuma 90 dienas
**
12 mēneši

1-kārtēja neimigrācijas vīza
“ED” Education (Mācību)

uz pieprasījuma

140 EUR 

90 dienas 3 mēneši
Daudzkārtējā neimigrācijas vīza “O” Over 50 years old and Retired
(Virs 50 gadiem un pensionāriem)
uz pieprasījuma

uz pieprasījuma

90 dienas
**
12 mēneši

 

 

Nepieciešamie dokumenti:


- uz pieprasījuma.

LOGIN FORM
Remember Me?
Lost Your Pass Word?
REGISTER FORM
refresh captcha